18:20

Svartedalens IBK

Referat: Härryda IF - Svartedalens IBK

På en snöig söndagskväll tog Härryda emot Svartedalens IBK. Vi hade rört om lite i truppen då en del saknades, en var väldigt långt ifrån någon snö (Kenya). En gjorde comeback efter en långvarig skada och en annan gjorde debut.

Matchen började med chanser åt båda hållen men det var Svartedalen, för dagen vita, som tog ledningen i den 14:e minuten. Vi kämpade på men fick inte in bollen. Andra perioden fick en usel start. Motståndarna gjorde två mål på tre och en halv minut och vi hamnade i ett svårt läge. Men ett snyggt reducerings mål till 1-3 och ytterligare ett i powerplay tände hoppet hos hemmafansen. Närmare än så kom vi tyvärr aldrig dock. Svartedalen gjorde tre raka mål igen och det blev för mycket att hämta in. Då hjälpte det inte att Andy forcerade in två mål på ren vilja för att fullboda sitt hattrick. Det blev en trist förlust med 5-9. Värt att nämna är att Svartedalens målvakt gjorde en stormatch.